Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Winning the war for Talent in an agile world


Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, οι επιχειρήσεις καλούνται άμεσα να αναπτύξουν δεξιότητες προσαρμοστικότητας και ευελιξίας. Ταυτόχρονα, η εργασία και τα ίδια τα στελέχη αλλάζουν. Παράγοντες όπως νέες μορφές εργασίας, νέες ανάγκες και προσδοκίες των υποψηφίων, διαχείριση γενεών, τεχνολογικές εξελίξεις, ψηφιακός μετασχηματισμός, brain drain επιδρούν καταλυτικά και διαμορφώνουν με δυναμικό τρόπο μία νέα πραγματικότητα.

Πώς αυτή η νέα πραγματικότητα επηρεάζει τη διαχείριση ταλέντου; Πώς εντοπίζουμε τα ταλέντα, πώς τα προσελκύουμε, πώς τα διακρατούμε, πώς τα αναπτύσσουμε και πώς δημιουργούμε ένα ισχυρό employer brand;

Μέσα από διεθνείς keynote speakers, live συζητήσεις και διαδραστικά πάνελ, στο Talent Management Conference θα αναλυθούν κρίσιμα ζητήματα διαχείρισης ταλέντου όπως η δημιουργία αποτελεσματικής στρατηγικής, οι βέλτιστες πρακτικές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τα σύγχρονα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι οργανισμοί.
Keynote Speaker

Ο D. Collings είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς experts σε θέματα διαχείρισης ταλέντου και global mobility. Το έργο του επικεντρώνεται στον τρόπο που οι οργανισμοί μπορούν πιο στρατηγικά να διαχειριστούν τα ταλέντα, συμβάλλοντας στην επίτευξη βιώσιμης απόδοσης σε εταιρικό επίπεδο. Το ερευνητικό του έργο αυτή την περίοδο σχετίζεται με θέματα που αφορούν στην αλλαγή που πραγματοποιείται στη φύση της εργασίας καθώς και στη διαχείριση της απόδοσης στις επιχειρήσεις.

Leaders' Panel Discussion

Αυτό που θέλουν οι Ηγέτες!
Leaders εταιρειών από διάφορους κλάδους καταθέτουν τις απόψεις τους για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που διαμορφώνει η έλλειψη ταλέντου και το brain drain στη χώρα μας, ενώ θα μιλήσουν και για τους τρόπους που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν το ταλέντο εσωτερικά.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι:


Philipp Brinkmann
CEO, Tripsta S.A. (tripsta, travelplanet24, and airtickets®)


Αλέξανδρος Αγγελόπουλος
CEO, Aldemar Resorts


Γρηγόρης Ζαριφόπουλος
Country Manager - Greece, Bulgaria, Cyprus and Malta, Google


Φανή Κλειδά
Country Manager, ManpowerGroup Greece and Cyprus


Παντελής Κονταξάκης
President & CEO, Χρυσή Ευκαιρία Group


Μαρίκα Λάμπρου
Managing Director, ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Η θεματολογία

Το SHRM αναφέρει ότι το talent management θα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού μέχρι το 2022. Η ηγεσία των οργανισμών αναγνωρίζει ως κρίσιμης σημασίας την ικανότητά τους για αποτελεσματική προσέλκυση, ενσωμάτωση, διακράτηση, ανάπτυξη και δέσμευση του ταλέντου που είναι σε θέση να διασφαλίσει το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Ο ρόλος του HR είναι καθοριστικός για τη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής talent management ώστε να εξασφαλίσει τα ικανότερα στελέχη αλλά και τις απαραίτητες δεξιότητες για τη βιωσιμότητα του οργανισμού.

Μέσα από παρουσιάσεις διεθνών και ελλήνων experts, οι Σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε μία σειρά από θέματα όπως:

 • Οι παγκόσμιες τάσεις που επηρεάζουν τη διαχείριση ταλέντων.
 • Τα συστατικά επιτυχημένων talent management στρατηγικών.
 • Αποτελεσματική προετοιμασία για τις μελλοντικές ανάγκες των οργανισμών σε επίπεδο δεξιοτήτων και γνώσεων.
 • Τα βήματα δημιουργίας ενός ισχυρού employer brand.
 • Η αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και των social media στις επιμέρους πρακτικές και δράσεις talent management.
 • Το περιεχόμενο και η σημασία του talent journey.
 • Τα σύγχρονα εργαλεία προσέλκυσης, ενσωμάτωσης και διακράτησης του ταλέντου.
 • Ενδεδειγμένες πρακτικές ανάπτυξης των ικανών στελεχών και η προετοιμασία των future leaders.

Σχετικά άρθρα

Oμιλητές

International Speaker Nick Thompson Ο Nick Thompson είναι Employer Brand, Social Media and Attraction Manager στην Vodafone UK και ένα από τα στελέχη που συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία της νέας digital και social στρατηγικής της εταιρείας. Aπό το 1999 δραστηριοποιείται στον χώρο του recruitment.
International Speaker Felice Valente Ο Felice Valente υπήρξε μέχρι πρόσφατα υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Pirelli. Διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στη Διαχείριση των Ανθρώπων, έχοντας αναλάβει διαφορετικούς ρόλους όπως HR Generalist, καθώς και τη διαδικασία κατάρτισης και ανάπτυξης τόσο σε διαφορετικούς κλάδους όσο και σε διαφορετικές χώρες που αποδεικνύουν ένα αξιοσέβαστο χαρτοφυλάκιο ικανοτήτων και δεξιοτήτων HR.
Κώστας Καδής Ο Κώστας Καδής διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων τεχνολογίας, παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού. Το 1995 ίδρυσε την εταιρεία COMPACT, που είναι η ηγέτιδα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων e-learning λύσεων στην Ελλάδα για μεγάλους οργανισμούς.
Αντώνης Φράγκος Ο Αντώνης Φράγκος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πληροφοριακά συστήματα ανθρωπίνου δυναμικού. Η εμπειρία του έχει επιτρέψει να δει τον πλήρη κύκλο ζωής συστημάτων για το τμήμα του HR, από την ανάλυση των απαιτήσεων έως και την τελική υλοποίηση, έχοντας συναντήσει πολύπλοκες διαδικασίες που αφορούν τις διαδικασίες HR όπως η διαχείριση της Αξιολόγησης (Performance Appraisal).
Case Study Δημήτρης Βασαλάκης O Δημήτρης Βασαλάκης είναι HR Business Partner στην INTRASOFT International. Διαθέτει διεθνή πολυετή εμπειρία σε επιλογή και προσέλκυση, ανάπτυξη ταλέντων, διαχείριση καριέρας, διαχείριση απόδοσης εργαζομένων, organizational development και διαχείριση αμοιβών και παροχών.
Case Study Δώρα Διονυσοπούλου Η Δώρα Διονυσοπούλου εργάζεται στην INTRASOFT International ως HR Business Partner. Διαθέτει συνολικά 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρείες του ομίλου Intracom.
 • ΧΟΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AON
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team